KH per näve / 20g: om 1,5 g
Rostade mandlar är något av det bästa julgodiset, om du frågar mig. Men de kan självklart även njutas av året om, och dessa med gott samvete.
Det fina är att det är mycket lätt att göra denna sockerfria variant av rostade mandlar! Se bara till att du har alla ingredienser hemma. Voila, så har du ett glas fyllt med sockerfria, krispiga och goda mandlar!
De här små godsakerna är förutom att vara sockerfria, rika på hälsosamma fetter, vitaminer, mineraler och fibrer. Rostade mandlar kan avnjutas med gott samvete året om. Hoppas det smakar!
Rostade mandlar
Ett litet glas
250 g mandlar
0,5 dl Sukrin guld
2 msk vatten
1 nypa salt
1 nypa vanilj (tillval)
2 teskedar kokosnötsolja/smör
LÄS ÄVEN: Mandelpudding
Så gör du
Börja med att rosta mandlarna på en plåt i ugnen i ca 10 minuter i 180 grader.
Blanda Sukrin, vatten, salt, vanilj och fett i en stekpanna, rör om under tiden. Var försiktig så att det inte bränns vid.
Häll ner mandlarna i stekpannan och blanda samman.
Häll sedan nötblandningen tillbaka på bakplåten och låt det hela svalna.
Sära på nötterna innan du häller över dem i en förslutningsbar behållare.
LÄS MER OM VÅRA PRODUKTER på Accu-chek.se
Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.