Varför nöja sig med traditionella popcorn när det går på ett enkelt sätt smaksätta popcorn på ett lite mer festligt sätt!
Här kommer två olika varianter som jag måste dela med mig av som passar antingen till varma sensommarkvällar, filmkvällar när det regnar eller bara när suget kommer!
Smaksatta popcorn:
Du behöver:
2 liter poppade popcorn (1 dl opoppade)
25 gram smör
Sötstark senap:
Ca 1 msk sötstark senap
Salt
Så här gör du:
Blanda smöret med senapen och rör ihop med de varma popcornen. Salta. För att få extra sting – tillsätt lite dijonsenap.
Barbecue:
1 tsk paprikapulver
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk lökpulver
1/2 tsk chilipulver
Så här gör du:
Blanda de varma popcornen med det smälta smöret och kryddorna. Salta.
LÄS ÄVEN: Vietnamesiska sommarrullar med scampi och jordnötsdipp
Innehållet på denna webbplats är skrivet av och för en nordisk publik och kan innehålla källor, detaljer eller information baserad på ett annat land eller en region än ditt eget.